Sexlegetøj til par for et mere intimt sexliv

Et forhold kræver en masse arbejde. Kommunikation, medfølelse og kompromis er fundament for et godt forhold. Men der er noget, der ikke ofte bliver nævnt i den sammenhæng: hvordan sexlegetøj kan øge intimiteten og fornøjelsen for begge parter, og dermed give meget værdi til et forhold.  Ja, der kan være lidt af en intimideringsfaktor i begyndelsen, men brugen af ​​sexlegetøj under sex med din partner har vist sig at mindske presset, øge glæden samt tilføre spænding inden for forholdet og sikre, at begge parter er mere tilfredse. Et glad og tilfredsstillende sexliv fyldt med spænding og eventyr hjælper dig med at opretholde intimitet i dit forhold. Her er et par anbefalinger på sexlegetøj, som fungerer godt til par og som mange par har glæde af.

Stamina, stimuli og gode vibrationer

En penisring hjælper manden med at holde længere tid, samtidig med at den gør, at der strømmer mere blod til penis hvilket gør, at han fylder kvinden lidt mere ud. Som om dette ikke var godt nok, så kan man få penisringe med indbygget vibrator, så begge parter kan mærke vibrationerne. Vibrationer er ikke kun til kvinder, og kan også give mere nydelse til mænd.

Giv kontrollen til din partner

Et sexlegetøj, som din kæreste styrer, er noget rigtigt frækt for de fleste. Med et tryk på en knap kan du bringe din kæreste til orgasme. Også selv om i er i et langdistanceforhold eller en af jer er udenbys! Ja, du læste rigtigt. Forestil dig spændingen. Hvis man er i begyndelsen af et forhold, hvor hormonerne suser rundt i kroppen, og man bare ikke kan få nok af hinanden, så kan dette sexlegetøj være noget så frækt. Dette gælder også hvis man har været sammen længere tid. Dette sexlegetøj, der bruges på afstand, har en fantastisk evne til at sætte gang i lidenskaben og bringe par tættere sammen.

Orgasmegaranti for begge parter

En vibrator, ganske enkelt. Det er ikke alle kvinder, der har nemt ved at få orgasme ved sex, og mange har brug for lidt ekstra stimuli. Med en vibrator som assistent kan begge parter få en lykkelig afslutning på samlejet. En vibrator er et must til sexlegetøjsskuffen. De fås med mange forskellige egenskaber og i forskellige designs. Et populært valg blandt kvinder er kaninvibratoren, som er en kombination af en dildo og en vibrator. En bedre kombination skal man ærligt talt lede længe efter.

Byg tillid til hinanden med bondage

Sex kan blive for monotont, og det er sjovt at krydre tingene op. Hvorfor ikke prøve med bondage? I bestemmer selv hvor langt i vil gå – der er rigtig mange muligheder. Her kræver det god kommunikation og ægte intimitet, for at man får den bedste oplevelse. Dette mix af intimitet og tillid kan være en sjov, fræk og intimiderende oplevelse. Og sammen med evt. en vibrator kan det kun blive til en interessant aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *