Priskrig blandt mobilselskaberne

Priskrig blandt mobilselskaber i Danmark, kommer forbrugerne til gode med lavere priser på mobilabonnementer

I Danmark er der 4 store mobilselskaber, som i flere år har dikteret priserne på mobilabonnementerne. Men i de senere år er der dukket flere nye lavprisselskaber op, som gør det op med dyre mobilabonnementer – præcis ligesom der skete med flyselskaberne.

Det er i dag forholdsvis nemt at stifte et mobilselskab. Som teleudbyder i dagens Danmark skal du ikke ud og bygge dit eget mobilnetværk – du kan i stedet leje dig ind på et eksisterende mobilnetværk hos en af de store udbydere: TDC, 3, Telenor eller Telia.

De mange mobilselskaber kæmper en krig om at få kunderne ind på deres net, og det vigtigste våben er Prisen. Denne form for priskrig er både en fordel og en ulempe for os forbrugere. Fordelen er at priserne aldrig har været lavere, og fortsætter med at falde – eller priserne falder ikke så meget mere, men mængden af taletid og data er stigende.

Ulempen ved denne priskrig er at mobilabonnementerne ændre sig hele tiden, og du skal derfor selv følge med i udviklingen og være opmærksom på om dit abonnement ændre sig og om du skal skifte.

Der findes heldigvis mange forskellige prissammenligningssider på nettet, som gør arbejdet for dig. De sammenligner priser på samtlige mobilabonnementer i Danmark, og du kan nemt og enkelt sammenligne de enkelte abonnementer og bestille et nyt på få minutter. Du skal ikke en gang opsige dit nuværende abonnement, da det bliver gjort for dig.

En af de sidder som jeg vil anbefale, er https://billig-mobil-abonnement.dk/ som er hurtig og overskuelig at bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *