Lån uden sikkerhed – sådan gør du

Vil du gerne låne op til 100.000kr, men har du ikke sikkerhed i form af fast ejendom eller lignende og kan derfor ikke låne i banken? Fortvivl ikke. Her får du at vide præcis hvordan du helt uden sikkerhed kan låne op til 100.000kr og det eneste det kræver er at du har et NemID og adresse i Danmark. Lad os komme i gang!

Kviklån eller Forbrugslån?

Før du låner, så tænk over hvad du har brug for. Hvor meget skal du låne? Hvor længe skal du låne? Har du brug for et reelt lån eller har du mere brug for et bevilget overtræk? Det er for det meste en fordel at tage et forbrugslån, altså et reelt lån. Kviklån dækker over firmaer som Vivus.dk og Ferratum og er bygget op på andre måder end forbrugslån. Et kviklån adskiller sig ved at have en meget kort løbetid, ofte kun et par måneder. Det betyder også at de er meget dyre set i procent. Fordelen er at du kan låne helt ned til 1000kr og derfor kan du bruge det netop til nødsituationer. Men husk på at betale tilbage til tiden ellers bliver det meget dyrt.

NemID giver dig lån

NemID gør hele låneprocessen meget nemmere. Du kan nemlig blive kreditvurderet og få tilbudt et lån, udelukkende ved at logge ind i NemID en enkelt gang. Så klarer algoritmerne nemlig resten med at hente dine oplysninger fra SKAT. Det eneste du herefter behøver at gøre er at underskrive med NemID igen og så får du pengene på din konto næste dag.

Husk at tjekke ÅOP og andre nøgletal før du låner. Renten er ikke nok at sammenligne. Der kan være ret stor forskel på lånene og der er nok udbydere at vælge imellem, så ingen grund til at snyde sig selv.

Du kan læse mere om lån på http://kviklaan.eu/ hvor du også kan ansøge om lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *