Lån til at nyde livet, mens du har det

De fleste kan godt bruge lidt ekstra penge og har som regel noget, der er på ønskesedlen, men som bare må vente, til økonomien er på plads. I sådan en situation kan et lån være en god mulighed. For hvis man ønsker sig fx en ny kajak, eller et par nye ski, og har man gjort det så længe, at man ved med sig selv, at det ikke bare er en døgnflue, så kan det være svært at vente til næste forår, når kysten eller søen igen kalder – eller til læste vinter, når sneen lokker på yndlings-pisten.

For at vente et helt år er rigtig lang tid; så spring ud i det blå, eller det hvide om du vil. Tag et fornuftigt lån og nyd livet, mens du har det.

Der skal selvfølgelig ikke her opfordres til uforsigtige billig lån eller det ene lån efter det andet, men et velovervejet lån må være på plads, når man med sig selv ved, at man er i stand til at betale det tilbage.

Det er i øvrigt heller ikke sjovt at have fået kajakken eller skiene, men så ikke have penge til benzinen ud til kysten eller penge til skiferien, så de nye planker kan komme på sne.

Alt for ofte hører man, at så tager folk bare et nyt lån, men her skal man passe på ikke at ryge ind i en lånespiral, hvor man betaler afdragene på sit gamle lån ved at optage nye hurtig-lån.

Men det korte af det lange er, at hvis man som nævnt kender sin økonomi godt nok til at vide, at man kan betale sit lån tilbage uden at skulle vende og dreje hver en femøre, så må det gode råd være at nyde livet og få de ting, man ønsker sig, mens man er i stand til at bruge det og nyde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *